Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtipy o pepíčku

10. 10. 2011

Pepíček: "Tatínku, dnes jsem ušetřil 10 korun!"
"Jo, a jak?"
"Běžel jsem celou cestu do školy za autobusem."
"Tak zítra běž za taxíkem, ušetříš dvě stě!"



Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?"
A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče, to jsme byli jednou s maminkou na dovolené a tam se strhla tak velká šukačka, že buď rád, že nejsi lachtan!!!"



"Maminko, kdo nosí miminka?" "Čáp, Pepíčku." "A maminko, kdo šuká čápy?"



Pepicek se chce koupat s maminkou tak se s ni koupe a maminka mu rika:
Pepicku nekoukej se pod vodicku.
Pepicek se tam podiva a pta se maminky.
Maminko co to je.
To je pristav Pepicku.
A pepicek se zepta a maminko muze tam moje lodicka.
A maminka mu odpovi ne Pepicku tam muze jenom tatuv titanic.


Přijde Pepíček za maminkou a povídá:
Mami, děda se oběsil ve sklepě!
Proboha to ne!
Apríl!-ve stodole.



"Tati, co je to kamzík?" "Ale... taková blbá ryba." "A tady píšou, že kamzík skáče po skalách." "No tak vidíš, jaká je to blbá ryba."



Začínající učitelka si chce na své třídě vyzkoušet poznatky z psychologie: "Každý, kdo si myslí, že je hloupý, ať se postaví." Po chvilce se v tiché třídě postavil Pepíček. Kantorka povídá: "Pepíčku, tak ty si myslíš, že jsi hloupý ?" "Ne, prosím, ale přišlo mi nefér nechat vás stát jedinou."



Maminka poslala Pepíčka koupit vydru. Když přijde Pepíček do obchodu se zvířaty a prodavač se ho zeptá, co si přeje, Pepíček odpoví: "Chtěl bych jednu vydvu."
Dostane vydru a jde domů. Cestou potká dva fízly a ti se ho ptají: "Copak to tu smrdí?" Bezelstný Pepíček odpoví: "Vydva."

Malý Pepíček píše Santa Clausovi: "Pošli mi bratříčka!" Santa odpoví: Pošli mi mámu!"



Paní učitelka se ptá dětí: „Děti, co nám dává ovce?“
„Vlnu!“
„A co nám dává slepička?“
„Vajíčka!“
„A co nám dává kráva?“
„Pepíček potichu: „Domácí úkoly!“



Při hodině zeměpisu. Kde leží Kuba, Pepíčku? V posteli a má hrozný kašel!

Maly Pepíček jede s maminkou v tramvaji. Sedí jí na klíně a paní, sedící vedle maminky, ho pohladí po hlavě a pochválí, že je hezký chlapeček. Pepíček se jí zeptá, zda má doma taky takového chlapečka. Pani se začervená a smutně konstatuje, že jí čáp žádného nepřinesl. "A máte alespoň holčičku?" ptá se opět Pepíček. "Ne, vrána mi žádnou nepřinesla."Pepíček se chvilku zamyslí a pak se nevinně zeptá: "A s jinym ptákem jste to nezkusila?"



Ptá se Pepíček tatínka : tati ? proč má ten pán tak daleko hlavu od těla ? a tatínek mu říká ále Pepíčku nekecej a utři tu sekyrku.



Koupe se Pepik ve vane a najednou zacne kricet: "Mami ta voda je moc horka!" Matka na to: "A to si myslis, ze te budeme jist syrovyho?"


Rodiče vzali Pepíčka na nuda pláž. Pepíček se ptá maminky: "A mami, proč má některej pán toho pinďourka velkýho a některej malýho?" "To podle toho, jak je kterej z nich chytrej." Za chvíli Pepíček povídá: "Mami, hele, tatínek kouká támhle na tu paní a je čím dál tím chytřejší."



Pepícek pribehl domu a ptá se:
"Mamí, mužou mít malý holcicky deti?"
"Ne, to víš, že nemužou."
Pepícek zase vybehl na zahradu a maminka ho jen zaslechla, jak ríká ostatním detem:
"Je to oukej, mužem tu hru hrát znova."


Pepíček přinese domů poznámku v žákovské knížce, kde paní učitelka píše: "Vážená maminko. Zdá se, že Váš syn má problém pochopit rozdíl mezi chlapcem a děvčetem. Pokud by jste byla tak ochotna, důrazně Vás žádám, aby jste mu to vysvětlila." Maminka vezme Pepíčka do ložnice a řekne: "Tak, Pepíčku, sundej moji blůzu." Pepíček sundá její blůzu. "Tak, teď sundej moji sukni." Pepíček sundá její sukni. "Tak, teď sundej moji podprsenku." Pepíček sundá její podprsenku. "Tak, teď sundej moje kalhotky." Pepíček sundá její kalhotky. "Tak, a teď Tě důrazně žádám, aby jsi už nikdy nechodil do školy v mém oblečení!!"



Ptá se Pepíček maminky jak se rodí děti a maminka mu povídá: "To se večer osprchuješ a pocukruješ a ráno máš děti" tak pepíček udělá jak maminka řekla, ráno se probudí má kolem sebe plno mravenců a říká: "Kdybyste nebyly moje děcka tak bych vás zabil!"


Říká maminka: "Pepíčku, co děláš?" Pepíček odpoví: "Ale jen zatloukám hřebík." "Tak ať se nebouchneš do prstu." "Šílíš?!! Nejsem blbej, drží mi ho Alenka."


Paní učitelka poučuje děti:
Děti, nelíbejte nikdy zvířátka, můžete od nich chytit nějakou ošklivou chorobu, znáte určitě nějaké takové případy.
Přihlásí se Pepíček: "Prosím, já znám takový případ. Naše teta líbala našeho pejska."
"A jaké to mělo následky Pepíčku?" ptá se paní učitelka.
"Pes chcípl!"



Pepíček přijde pozdě do školy a už ve dveřích se omlouvá paní učitelce:
"Prosím, přede mnou šla jedna stará paní a ztratila 50 korun."
Paní učitelka ho chce pochválit: "To jsi hodný, tys ji je pomohl najít, že ano?"
Pepíček odpoví: "To ne prosím. Já na nich stál."



Pepíček se ve škole chlubí učitelce, že jeho sestra má žloutenku. Učitelka ho pošle domů, aby to děti nedostaly. Za týden ho potká a ptá se. "Tak co, Pepíčku, jak se daří sestře?" "Jó, to já nevím, paní učitelko. To víte, než sem dojde z Austrálie další dopis, tak to chvíli potrvá."


Už je po zvonění a Pepíček vtrhne do třídy v polovně první hodiny a normálně si sedne do lavice i bez pozdravení. Pepíčku běž za dveře a řekni jak by to udělal tvůj tatínek. Pepíček de za dveře, vykopne dveře a zařve: Tak co vy kurvy, ste mě nečekali co???


Paní učitelka poučuje děti:
Děti, nelíbejte nikdy zvířátka, můžete od nich chytit nějakou ošklivou chorobu, znáte určitě nějaké takové případy.
Přihlásí se Pepíček: "Prosím, já znám takový případ. Naše teta líbala našeho pejska."
"A jaké to mělo následky Pepíčku?" ptá se paní učitelka.
"Pes chcípl!"



Pepíček přijde pozdě do školy a už ve dveřích se omlouvá paní učitelce:
"Prosím, přede mnou šla jedna stará paní a ztratila 50 korun."
Paní učitelka ho chce pochválit: "To jsi hodný, tys ji je pomohl najít, že ano?"
Pepíček odpoví: "To ne prosím. Já na nich stál."


Pani učitelka se pta ve třide děti: "Tak deti jak by jste vymalovaly třidu?" Anicka se prřhlasi a řika: "Na stěnu bych dala ružovou a na strop žlutou." Pani učitelka se zepta jestli ma někdo jeste nějaky napad. Pepiček se přihlasi a povida: "Na stěnu bych namrdal hnědou a na strop bych namrdal černou." Pani učitelka se rozlobi a pozve si pepička i tatinka do ředitelny." Tak nam pepičku zopakuj co jsi nam rekl ve třide." - "Na stěnu bych namrdal hnědou a na strop bych namrdal černou!" Tatinek se zamysli a povida: "Ty čuraku, vždyt by to bylo moc tmavy!"



Je Pepíček ve škole a najednou se přihlásí a paní učitelka ho vyvolá a řekne: "Ano Pepíčku" a Pepíček "Paní učitelko můžou mít děti děti?" Učitelka se zarazí a zeptá se "Proč se ptáš Pepíčku" a Pepíček řekne "jen tak" a učitelka "nemůžou" Skončí škola a Pepíček zavolá na Máničku "Máničko nemůžou, tak můžem"


V hodine zpěvu vyvola pani učitelka Pepička aby vyjmenoval bici nastroje. Pepiček odpovi: Tak to je rakoska, varečka a řemen!!!!!



Ptá se Pepíček maminky, jak se narodil a ona mu povídá, že má dole dvě dirky a že jednou z nich vylez. Už víš, Pepíčku?
Jo a maminko, kdybych vylez tou druhou, tak bych se jmenoval Peprdel?